Alexander Salby brød fri og spurtede sig til en 5. plads i ZLM Tour

Alexander Salby blev lukket på dagens 4. etape af ZLM Tour, men formår på de sidste par hundrede meter, at bryde fri og spurte sig til en 5. plads

Alexander Salby blev lukket på dagens 4. etape af ZLM Tour, men formår på de sidste par hundrede meter, at bryde fri og spurte sig til en 5. plads

Allerede efter de første kilometer, fik 7 mand revet sig fri fra feltet og starte et udbrud, hvor rytterne fra Riwal Cycling Team forblev i feltet. Det var et stærkt udbrud men i feltet, hvor rytterne fra Riwal Cycling Team sad, var intentionen at afslutte dagens etape med en massespurt. Og det blev det.

”Drengene gør det super flot! Vi kører fuldstændigt og 110% for Alexander Salby. Selv Jacob Eriksson, der i går bliver påkørt, er med til at køre for Alexander Salby og de er der bare for hinanden.” fortæller sportsdirektør Sebastian Andersen om præstationen til dagens etape, og fortsætter:

”Vi vidste godt at der ville være et udbrud, der ville køre tidligt. Det viste sig at være et rigtig rigtig stærkt udbrud, men vi var klar til at hjælpe World Tour holdene, når udbruddet skulle hentes hjem. Og så sidder vi bare klar til spurten.”

Massespurten lå meget tæt. Så tæt, at der var tvivl om hvem der kom først ind over målstregen. Og ved de første 500 meter til mål, så det ud til at det ville blive en udfordrende finale for Alexander Salby. Han var lukket inde. Pludselig så han sit snit til at accelerere og får fra højre spurtet sig op til front, hvor han kom over mål som 5. mand.

”Vi kan ikke være andet end tilfredse når man kører top 10 mod verdens største stjerner,” udtaler Sebastian Andersen.

I morgen venter nye chancer for Riwal Cycling Team, der skal køre ZLM Tour’s afsluttende etape på 162 km.