Alexander Salby skifter til pro-kontinentalholdet Bingoal Pauwels Sauces WB i 2023

24-årige Alexander Salby tager skridtet op og bliver professionel, når han næste år bliver en del af det belgiske pro-kontinentalhold, Bingoal Pauwels Sauces WB.

24-årige Alexander Salby tager skridtet op og bliver professionel, når han næste år bliver en del af det belgiske pro-kontinentalhold, Bingoal Pauwels Sauces WB.

Alexander Salby har i år kørt sin første sæson på Riwal Cycling Team, hvor han har leveret flere toppræstationer. I det hollandske etapeløb, ZLM Tour, viste han, at han hører til blandt topsprinterne, da han sikrede sig to podieplaceringer i det stærke felt.

”Jeg sætter stor pris på alt det, Riwal har gjort for mig i år. Det har været det helt rigtige step i min karriere for at komme videre,” fortæller Alexander Salby.

Alexander Salby har skrevet en 2-årige kontrakt med Bingoal Pauwels Sauces WB, og han glæder sig til at blive en del af holdet næste år.

”Jeg ser rigtig meget frem til at blive professionel og komme til at køre et professionelt løbsprogram. Det bliver rigtig spændende, og jeg glæder mig til at lære en masse,” siger Alexander Salby.

Sportsdirektør Sebastian Andersen er glad for, at Riwal Cycling Team kan hjælpe teamets ryttere med at nå det professionelle niveau.

”Vi er rigtig stolte over at kunne hjælpe Alexander videre, og vi glæder os til at følge ham på den professionelle scene i den kommende sæson,” siger sportsdirektøren og tilføjer:

”At vi endnu en gang kan sende en rytter til de professionelle rækker viser, at Riwal Cycling Team hjælper med at udvikle ryttere i den rigtige retning, og det kan vi kun være meget tilfredse med”.