Alexander Salby spurter sig til en 7. plads på 1. etape af ZLM Tour

Der var masser af aktion på den korte 1. etape af ZLM Tour, hvor Riwal Cycling Team sad meget med fremme og Alexander Salby blev 7’er i spurten.

Der var masser af aktion på den korte 1. etape af ZLM Tour, hvor Riwal Cycling Team sad meget med fremme og Alexander Salby blev 7’er i spurten.

Riwal Cycling Team var synlige i fronten af løbet på en kort men intens første etape af ZLM Tour, der blev vundet af Olav Kooij.

Et udbrud var kommet afsted tidligt på etapen, men i feltet satte World Tour-mandskaberne fart på, da det flade landskab åbnede sig op. Gang på gang splittede feltet op, men hullerne blev aldrig så store, at det var noget afgørende.

Riwal Cycling Team leverede en flot præstation, da flere af rytterne ofte sad med i den forreste del af feltet og var med til at præge løbet. Rytterne fra Hele Danmarks Cykelhold var også særdeles aktive i finalen, hvor de hjalp hinanden frem i en meget teknisk finale. Her var det dog World Tour-mandskaberne, der var stærkest.

Derfor var det også Olav Kooij fra Jumbo-Vismae, der kunne tage en sejr i spurten, mens at Riwal Cycling Team’s bedste rytter blev Alexander Salby, der sad flot med.

Sportsdirektør Sebastian Andersen var tilfreds med rytterne på løbets førstedag, hvor der var gode takter.

”Det var superflot kørt, og tillykke til Alexander med sin første top 10 i et PRO-løb. I dag handlede mest om at komme ind til spurten, finalen var lidt farlig, så det galt om at komme sikkert igennem, og så ser vi ellers frem mod i morgen. Men vi er glade for at have taget endnu et top 10-resultat i et PRO-løb,” siger sportsdirektør Sebastian Andersen.

2. etape af ZLM Tour er 183 km fra Veere til Goes, hvor der igen er lagt op til en spurt. Etapen kan ses direkte på EuroSport og GCN fra 14:55.