De unge danskere ryttere skal kæmpe om Dannebrogstrøjen

Riwal Cycling Team’s tre unge danskere skal i weekenden dyste om Dannebrogstrøjen, når U23 DM løber af stablen i Holstebro.

Riwal Cycling Team’s tre unge danskere skal i weekenden dyste om Dannebrogstrøjen, når U23 DM løber af stablen i Holstebro.

Der venter spændende og fedt cykelløb for tre af Riwal Cycling Team’s yngste ryttere i weekenden. Her skal Morten Nørtoft, Kasper Søgaard og Søren Vosgerau nemlig kæmpe om det danske U23 mesterskab i enkeltstart og linjeløb.

Lørdag lyder starten til talenternes kamp mod hinanden og uret, når de skal ud på 32 kilometers enkeltstart, hvorefter den store start til linjeløbet over 170,4 kilometer går søndag. I 2021 kørte Søren Vosgerau sig til en sølvmedalje i linjeløbet, og de tre Riwal Cycling Team-ryttere håber, at de i år også kan få noget metal med hjem, selvom det er et stærkt felt.

”Der er rigtigt mange stærke unge cykelryttere i Danmark, men vi kommer med tre ryttere, der er rigtigt godt kørende. Vi har nogle gode løb i benene, og så må vi se, hvor langt det bærer os. De andre hold kommer med flere ryttere, så vi skal vælge vores muligheder, men jeg tror på, at vi kan køre med om topplaceringer og om sejren,” siger sportsdirektør Sebastian Andersen.

U23 DM i enkeltstart køres lørdag i Holstebro fra klokken 11, mens linjeløbet køres søndag fra 11:45.

Riwal Cycling Team til U23 DM

Enkeltstart:
Morten Nørtoft

Linjeløb:
Morten Nørtoft, Kasper Søgaard og Søren Vosgerau