Elmar Reinders spurter sig til en 2. plads i Fyen Rundt

Riwal Cycling Team leverede en stor præstation, da holdet fik placeret Elmar Reinders godt i spurten, hvor det kun var den tidligere verdensmester Mads Pedersen, der kunne slå den stærke hollænder.

Riwal Cycling Team leverede en stor præstation, da holdet fik placeret Elmar Reinders godt i spurten, hvor det kun var den tidligere verdensmester Mads Pedersen, der kunne slå den stærke hollænder.

Elmar Reinders sluttede en stærk holdpræstation af for Riwal Cycling Team i Fyen Rundt, da den hollandske rytter leverede en 2. plads i spurten.

Forud havde Riwal Cycling Team været et af de toneangivende hold i Fyen Rundt. Et udbrud var sluppet afsted tidligt i løbet, hvorefter de havde opbygget et forspring på omkring fem minutter.

Det blev langsomt men sikkert bragt ned, da blandt andet Søren Vosgerau og Kasper Søgaard lagde pres på foran i feltet, hvilket også betød at lykkeridderne i front måtte se sig hentet, da løbet kom ind på de afsluttende omgange i Middelfart.

Her sad Riwal Cycling Team igen med flere mand i fronten af løbet, hvor blandt andet Martijn Budding forsøgte sig med et angreb. Det hele blev dog holdt samlet, og løbet blev derfor afgjort i en spurt, hvor Elmar Reinders viste sin styrke og blev nummer to, mens den tidligere verdensmester Mads Pedersen vandt løbet.

For Elmar Reinders var det også en bedre finale end dagen før i GP Herning.

”I går var jeg ikke tilfreds med løbet, men i dag er jeg glad. Hvis det kun er Mads Pedersen, der slår dig, så kan man ikke være ret skuffet,” siger Elmar Reinders.

”Vi havde to muligheder i dag, enten skulle en af os i udbrud ellers så skulle vi kontrollere jagten bagved. Det var en relativ nem dag i feltet, da mine holdkammerater lavede et godt stykke arbejde. På de afsluttende omgange var det en smule hårdt, men vi mistede aldrig kontrollen, så vi kørte et godt løb,” siger Elmar Reinders.

Riwal Cycling Team skal allerede i aktion igen tirsdag, når starten til Tour of Norway går.