Elmar Reinders var få centimeter fra podiet i GP Herning

Riwal Cycling Team var tæt på podiet i GP Herning, da Elmar Reinders måtte se sig slået i en tæt spurt om 3. pladsen.

 

Riwal Cycling Team var tæt på podiet i GP Herning, da Elmar Reinders måtte se sig slået i en tæt spurt om 3. pladsen.

 

Elmar Reinders leverede en flot præstation, da han tog en 4. plads til GP Herning efter et hårdt løb, der både var præget af angreb og flere styrt for Riwal Cycling Team.

I starten af løbet lykkedes det fem ryttere at komme væk og fik oparbejdet et forspring på over to minutter. Men det var en stakket frist, da feltet øgede farten mere og mere. Riwal Cycling Team gjorde et flot stykke holdarbejde, da rytterne sørgede for at sidde samlet forrest i feltet for at komme grusstykkerne i forkøbet.

Og grusstykkerne var udmarvende for løbet, så feltet blev strukket langt ud og huller optod. Riwal Cycling Team var med i flere små udbrud, men alle gangene kom grupperne tilbage til fronten igen. Det var derfor også en stakket frist for udbruddet og med omkring 60 igen blev de hentet. Derfra kom det ene efter det andet angreb ind mod mål.

Desværre var Riwal Cycling Team ramt af en række styrt i finalen, der gjorde det svært, men Elmar Reinders lykkedes med at komme med i en farlig frontgruppe med 30 kilometer igen, Gruppen var vokset til 20 ryttere, da ramte Herning, og det var tydeligt, at det var blandt dem, at en vinder skulle findes.

På de afsluttende omgange kom den tidligere Riwal Cycling Team-rytter Andreas Stokbro væk i et tomandsudbrud, og de to holdt til målstregen, hvor Stokbro kunne tage sejren. Elmar Reinders spurtede om 3. pladsen, men han måtte se sig slået med få centimeter af Mads Pedersen.

Riwal Cycling Team var gået ind til løbet med ambitioner om at vinde, og derfor havde sportsdirektør Sebastian Andersen også håbet på mere.

”Løbet var fra start ikke lige så hårdt, som vi havde regnet med. Vi havde nogle styrt undervejs, men det var alligevel bare ikke godt nok i dag. Vi er skuffede i dag,” siger han, men roser Elmar Reinders kørsel i finalen.

”Elmar kører et virkelig flot løb, og han er måske den stærkeste mand i finalen. men det er bare ærgerligt, at han ikke vinder. Vi manglede vores topniveau i dag, så nu kigger vi mod Fyen Rundt og et bedre løb,” siger Sebastian Andersen.

Søndag er Riwal Cycling Team igen til start på hjemmebanen i Danmark, når Fyen Rundt starter og har mål i Middelfart. Løbet kan følges direkte på TV2 Sport.

Foto: Dennis Boutrup/GP Herning