Flotte præstationer af Riwal Cycling Team i norske endagsløbs

Riwal Cycling Team leverede flotte præstationer i Uno-X Development Weekend, men måtte se podiet misse helt til sidst.

Riwal Cycling Team leverede flotte præstationer i Uno-X Development Weekend, men måtte se podiet misse helt til sidst.

Lørdag i Lillehammer GP leverede Riwal Cycling Team et flot stykke holdarbejde. Mens et udbrud var kommet afsted frem mod finalestigningen, så satte Hele Danmarks Cykelhold sig frem forrest i feltet for at kontrollere løbet.

Det lykkedes også til fulde, da udbruddet blev fanget på stigningen, og finalen var i gang med Riwal Cycling Team ved roret. Den afsluttende stigning blev kørt hårdt, og til sidst var der kun en håndfuld ryttere tilbage i front.

Her sad Mathias Bregnhøj med og kæmpede en indædt kamp mod de andre stærkeste ryttere i løbet. På trods af flere angreb kom de sammen til mål, hvor Magnus Bak Klaris var hurtigst i spurten, mens at Mathias Bregnhøj blev nummer 5.

Søndag galt det grusvejsløbet Gylne Gutuer, hvor regn og våde veje gjorde et hårdt løb endnu hårdere. Riwal Cycling Team var dog igen med forrest, hvor blandt andet Morten Nørtoft var med i et godt angreb, der åbnede løbet op.

Det endte dog med at være udskilningen bagfra, som skulle afgøre løbet. Den forreste gruppe blev mindre og mindre indtil på de sidste 30 kilometer kun var stærkt decimeret gruppe tilbage foran, hvor Riwal Cycling Team dog havde flere ryttere med.

En enkelt rytter lykkedes med at skabe hul til resten af gruppen, hvor både Mathias Bregnhøj og Emil Mielke Vinjebo sad. Derfor kæmpede de om sekundære placeringer, hvor Mathias Bregnhøj blev nummer 6 efter, at Emil Mielke Vinjebo styrtede på gruset i finalen.

"Vi kom for at køre cykelløb, og det fik vi også gjort. Vi var med i alt og skaber løbene, men vi får ikke lige det ud af det, som vi gerne vil have. Mathias er vanvittigt godt kørende og kæmpede virkeligt flot, men vi manglede bare marginalerne," siger sportsdirektør Sebastian Andersen.