IVECO støtter op om dansk cykelsport i nyt samarbejde med Riwal Cycling Team

Riwal Cycling Team og IVECO indledte et samarbejde i 2021, og det fortsætter nu i 2022, hvor IVECO kommer til at støtte holdet med store køretøjer, der hjælper holdet med at levere et professionelt setup, når der konkurreres i Danmark og i Europa.

Riwal Cycling Team og IVECO indledte et samarbejde i 2021, og det fortsætter nu i 2022, hvor IVECO kommer til at støtte holdet med store køretøjer, der hjælper holdet med at levere et professionelt setup, når der konkurreres i Danmark og i Europa.

- Vi er utroligt glade for, at IVECO fortsat er en del af Hele Danmarks Cykelhold. Deres biler sørger for, at vores udstyr kommer sikkert rundt i hele Europa, og giver samtidig vores mekanikere og soigneurs en kørende arbejdsplads, så de kan støtte rytterne på Riwal Cycling Team 100%, om de kører løb i Danmark, Norge eller Holland. IVECO er også en vigtig del af vores netværk bag holdet, og vi glæder os til at skabe endnu flere forretninger og gode oplevelser sammen i fremtiden, siger direktør på Riwal Cycling Team, Mogens Tveskov.

Riwal Cycling Team er Hele Danmarks Cykelhold. I 2022 kører holdet i kontinentalrækken med en ambition om at skabe et solidt fundament for et professionelt dansk mandskab i fremtiden. Et mandskab, der er bygget på danske værdier som bæredygtighed, innovation og udvikling.

På et år kører holdet omkring 30.000 km, og snart har de netop udskiftet deres første IVECO Daily efter et års kørsel. Om et par uger kan de derfor køre rundt med en ny, smart 7-tons IVECO Daily, som er den mest lastbare varevogn i det lette segment.

- IVECO Daily er perfekt til os. Udover at være vidunderlig at køre i takket være det 8-trins automatgear kan den også læsse tungt. Det er en forudsætning, når vi skal transportere alt vores udstyr, hvor vi ofte har omkring 40 cykler læsset, siger Mogens Tveskov fra Riwal Cycling Team, der er på vej mod en rigtig stærk sæson.

- Allerede nu kan vi sige, at vi har klaret os bedre i år end i 2021, og vi har mange spændende løb tilbage i løbet af sæsonen, som bør give os endnu mere succes, siger direktør hos Riwal Cycling Team, Mogens Tveskov.

Men det er ikke kun cykling på topniveau, som holdet deltager i, det investerer også kraftigt i sit netværk omkring holdet. Når Tour de France kommer til Danmark i juli, vil der være flere netværksmøder.

- Det er virkelig vigtigt for os at have IVECO på holdet. De tilfører både engagement og værdi til vores netværk samtidig med, at vi med deres køretøjer bygger endnu mere på vores fundament for fremtiden. At skabe et professionelt dansk cykelhold kræver gode partnere, og med IVECO i ryggen har vi endnu en byggesten på plads, når det gælder om at skabe et professionelt setup omkring rytterne, siger Mogens Tveskov,

IVECO ved også, at netværket arbejder for at skabe nye forretninger og muligheder. Det var gennem Riwal-netværket, at IVECO kom i kontakt med Söderberg & Partners. for at få en forsikring, men hvis du køber en IVECO Daily varevogn, er det nemt at løse dette problem.

IVECO og Söderberg & Partners har indgået et enestående samarbejde.

- IVECO har oplevet, at mange handler er gået i vasken, fordi de nye kunder ikke altid har kunnet tegne en forsikring. Det har vi nu fundet en perfekt løsning på, som gør, at kunden let kan få en ansvars- og kaskoforsikring, der skaber tryghed for alle parter, siger Lars Kragh, Country Sales Manager for IVECO Daily i Danmark.