Lisson og Reinders var i angreb på 2. etape af Tour de Bretagne

Riwal Cycling Team satte et tydeligt præg på 2. etape af Tour de Bretagne, da både Christoffer Lisson og Elmar Reinders var med i finalen efter at have været i angreb.

Riwal Cycling Team satte et tydeligt præg på 2. etape af Tour de Bretagne, da både Christoffer Lisson og Elmar Reinders var med i finalen efter at have været i angreb.

De orange farver på Riwal Cycling Team blev vist flot frem på 2. etape af Tour de Bretagne, hvor Christoffer Lisson rykkede frem i klassementet til en 5. plads efter at have været i angreb på hele etapen.

Desværre var der kun fem Riwal Cycling Team ryttere til start, da Lucas Eriksson ikke kunne stille til start, da han havde brækket kravebenet i et styrt på 1. etape. De resterende fem var dog stadig i offensiven, hvilket viste sig, da Christoffer Lisson lykkedes med at komme med i dagens store udbrud.

Sammen med tre andre fik han opbygget nogle minutters forspring, men de blev holdt i kort snor af feltet. Det betød dog, at med knap 30 kilometer til mål sprang en større gruppe op til Lisson, hvor Elmar Reinders også sad i.

De to Riwal Cycling Team-ryttere kørte godt til i front, og feltet kunne ikke hente forspringet. Derfor blev det udbruddet, der kørte finalen, hvor det var den tidligere World Tour-rytter Johan Le Bon, der med et sent angreb vandt med få cykellængder. Elmar Reinders kæmpede sig til en flot 5. plads mens Christoffer Lisson blev nummer 15, og da han havde samlet bonussekunder op undervejs, så rykkede han op på en 5. plads i klassementet.

”Jeg havde det ret fint i dag. Fra starten var målet at ramme udbruddet, og der tog lang tid, så først efter 30-40 kilometer kommer vi væk i en 4-mandsgruppe. Men vi fik ikke så meget hul af det førende hold i feltet. Så kom der nogen op bagfra i bakkerne på de afsluttende omgange, hvor Elmar er med, og derfra var det bare at føre så meget, jeg kunne. Jeg var lidt færdig til sidst, så jeg kørte for at bevare Elmars chance for etapesejren. Men det var meget fedt at sidde med i finalen igen,” siger Cristoffer Lisson.

”Nu ser jeg lige hvordan jeg har det i morgen efter sådan en etape som i dag. At være 5’er i klassementet er bare en fedt lige nu, men syv etaper er lang tid at holde den kørende. Men jeg vil da forsøge at holde mig til, hvis benene er der, men der venter nogle hårde dage, så tager det som det kommer, og hvis det lykkedes, er det da en god bonus,” siger Christoffer Lisson,

Onsdag venter der 171 kilometer fra Lohéac til Le Hinglé, og man kan følge løbet direkte på Tour de Bretagnes’ Youtube og Facebook-side.