Mathias Bregnhøj kørte lige op med World Tour-rytterne i Tour du Jura

Riwal Cycling Team viste igen lørdag, at niveauet er til at køre op mod World Tour-mandskaber, da Mathias Bregnhøj blev nummer 11 i Tour du Jura.

Riwal Cycling Team viste igen lørdag, at niveauet er til at køre op mod World Tour-mandskaber, da Mathias Bregnhøj blev nummer 11 i Tour du Jura.

Hele Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team, leverede igen et imponerende resultat imod PRO- og World Teams lørdag, da Mathias Bregnhøj angreb, sad med i finalen og kampen om podiet i Tour du Jura lørdag.

”Jeg var med til at skabe løbet fra front, og det var bare fedt at være med fremme hele dagen, selvom det havde været rigtigt fedt at kunne følge med O’Connor til sidst,” siger Mathias Bregnhøj, der dog havde haft vind på næsen i hele løbet, da han var i angreb fra start.

”Vi kører efter 10 kilometer på en lille bakke, og i den gruppe på cirka 20 mand sidder jeg indtil halvvejs i løbet, hvor et lille felt med Lucas i kommer op. Så prøver jeg et snigangreb, da de franske hold lidt sad og kiggede på hinanden, hvorefter Ben O’Connor og Jesus Herrada og nogle andre kommer med,” fortæller Bregnhøj efter etapen, der dog i dag ikke kunne følge 4. pladsen fra Tour de France i 2021.

”Vi var 8 mand, men feltet kom tættere på, så vi sveskede til den og kom af med dødvægten, og så var vi kun 5 med 50 igen. O’Connor havde stjerneben, så han rykkede på en halvlang stigning, hvor kun Herrada kan følge ham, og så kommer der 15 mand op til os bagfra. Så galdt det bare om at bide tænderne sammen og følge med der. Den sidste stigning var led, og lige lidt for stejl til mig. Der bliver kørt efter alle UCI-point, så det er lidt træls ikke at få en top 10, men det er helt sikkert godkendt i dag,” siger Mathias Bregnhøj, der allerede glæder sig til de kommende løb.

”Formen går videre op, der skal nok komme nogle helt store resultater i år,” siger han.

Det var Ag2r-Citroen’s Ben O’Connor, der tog sejren foran Cofidis’ Jesus Herrada.