Ny sponsor CloseTheGap gør træningen mere sikker for Riwal Cycling Teams ryttere.

Riwal Cycling Team er glade for at kunne byde velkommen til CloseTheGap som ny sponsor, de vil udstyre rytterne med GPS-beslag af topkvalitet til løb, og derudover forbedre rytternes sikkerhed på vejene under træningen.

Riwal Cycling Team er glade for at kunne byde velkommen til CloseTheGap som ny sponsor, de vil udstyre rytterne med GPS-beslag af topkvalitet til løb, og derudover forbedre rytternes sikkerhed på vejene under træningen.

For enhver atlet er cykelløb toppen af isbjerget. Under overfladen ligger der utallige timers træning og dedikation til opbyggelse af formen; ofte foretaget på offentlige veje iblandt biler, lastbiler, andre cyklister og fodgængere. Udover at udstyre rytterne fra Danmarks bedste cykelhold med GPS-beslag til løb, vil samarbejdet mellem Riwal Cycling Team og CloseTheGap hjælpe mest ved at gøre rytterne mere synlige og lydbare for andre brugere af vejen.

På løbsdagene vil Riwal Cycling Teams atleter køre med CloseTheGap’s ultra-light UD carbon HideMyBell raceday-beslag, hvilket er kompatibelt med holdets Stages Dash-enhed – og mange andre cykelcomputere.

CloseTheGap er mest stolte over at kunne støtte Danmarks bedste hold, når det hårde arbejde bliver lagt: under træning. Det er her, at rytterne vil bruge HideMyBells hurtigt-udløsende 105db klokke og et monteringsbeslag til forlygter. På samme tid, vil CoverMyBack2+ modulær baglygte og stænkskærm blive monteret under sadlen, og derved sikre at deres rygge er - billedligt og bogstaveligt talt - dækket.

”CloseTheGap er glade for at kunne annoncere partnerskabet med Riwal Cycling Team. Det mest synlige resultat af dette sponsorskab vil, selvfølgelig, være brugen af vores high-quality UD carbon GPS beslag under løbene. Måske usædvanligt, er den gennemtestede racerfunktionalitet af vores carbon mount, vores andenprioritet. For os, er det vigtigste resultat af sponsoratet at udstyre rytterne med HideMyBells hurtigt-udløsende klokke og GoPro style lys montering, såvel som CoverMyBack2+ baglygte og stænkskærm. ’Everyday Safety in Style’ er vores virksomheds rigtige mål: Vi eksisterer for at forbedre rytternes sikkerhed under alle timerne lagt på offentlige veje og stier”, siger stifteren af CloseTheGap, Mathjis Wagenaar.

Dette specifikke udstyrssponsorat kommer på et meget relevant tidspunkt for Riwal Cycling Team. Forsikringen om, at rytterne nu er klædt på med udstyr, der kan hjælpe med at øge sikkerheden, både synligt og kommunikativt med andre brugere af vejen, giver stor sindsro.

”Noget af det bedste ved cykling er at være ude i naturen og køre på smukke stier og veje, men det medfører også nogle risici at være den bløde trafikant. Taget i betragtning, at nogle af vores ryttere var involveret i en ulykke før nytår, har det bare forstærket vores tro på, at det et vigtigt område at fokusere på. Forhåbentlig kan vi mindske de risici sammen med CloseTheGap, så vores cykelryttere bliver set og hørt i trafikken, og der er plads til alle trafikanter på landevejene”, siger sportsdirektør Sebastian Andersen.

Om CloseTheGap:

CloseTheGap har skabt det mest innovative cykeludstyr på markedet. Det hollandsk designede beslag er udstyret med en unik hurtigt-udløsende klokke of et GoPro beslag for en ekstra lampe/kamera tilbehør. Ultralet og ultrasikkert, er HideMyBell raceday serien det ultimative udstyr til computer montering.