Ønsk Tobias Aagaard Hansen og Robin Juel Skivild velkommen!

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt, hvilket naturligt betyder at 2023-truppen så småt tager form. Vi er ekstremt glade for at kunne ønske banetalenterne Tobias Aagaard Hansen og Robin Juel Skivild velkommen til holdet. Begge kommer til holdet fra Uno-X Dare Development Team.

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt, hvilket naturligt betyder at 2023-truppen så småt tager form. Vi er ekstremt glade for at kunne ønske banetalenterne Tobias Aagaard Hansen og Robin Juel Skivild velkommen til holdet. Begge kommer til holdet fra Uno-X Dare Development Team.

Tobias Aagaard Hansen, som har kørt sine første to år af sin seniorkarriere for U23 afdelingen af Uno-X holdet, kommer til holdet med et sprinttalent. Tobias er en dygtig sprinter, der kun bliver bedre i et udfordrende terræn. Tobias har haft nogle succesfulde år som U19 rytter, som kun er blevet bekræftet i hans U23 årgang. I år har han haft en god sæson, hvor han blandt andet har vundet en etape i Baltic Chain Tour, samt medaljer ved Europa- og verdensmesterskabet i holdforfølgelse. I 2023 er målet at være deltagende i så mange spurter, som muligt, for at lære.

I 2023 kommer Robin Juel Skivild endnu engang til at være holdkammerater med Tobias, da også han kommer til holdet fra Uno-X Dare Development. Også Robin har været på det norske cykelhold i to år. Han kom til holdet på baggrund af flotte resultater i sin U19 årgang ved cykelløb som Internationale Juniorendriedaagse (4th), the Saarland Trofeo og the Course de la Paix. Han har siden vist sine kompetencer som bjergrytter. F.eks. i det højt respekteret Giro della Valle d’Aosta, hvor det lykkedes ham at vinde bjergtrøjen. Robin foretrækker hårde cykelløb i det bakkede terræn eller i bjergene, hvor han kan bruge sit kraftige ryk.

Foreløbige 2023-trup
Tobias Aagaard Hansen (DK – 2002)
Loïc Bettendorff (LUX - 2001)
Mathias Bregnhøj (DK - 1995)
Colin Heiderscheid (LUX - 1998)
Oliver Knudsen (DK – 1999)
Mads Østergaard Kristensen (DK – 1998)
Mil Morang (LUX – 2004)
Tom Paquet (LUX – 2002)
Cedric Pries (LUX - 2000)
Robin Juel Skivild (DK – 2001)
Kasper Viber Søgaard (DK - 2001)
Tim Torn Teutenberg (GER - 2002)
Nick van der Lijke (NL - 1991)
Emil Vinjebo (DK - 1994)
Mats Wenzel (LUX - 2002)

Tobias Aagaard Hansen: “Jeg glæder mig meget til næste sæson. Det bliver forhåbentlig en jeg kommer til at huske. Jeg får muligheden for at kører lidt flere cykelløb, hvilket betyder at får chancen lidt oftere til at konkurrere i forskellige spurter på et højere niveau. Jeg håber vi kan skabe en god atmosfære med alle de nye og gode ryttere fra forskellige nationer.”

Robin Juel Skivild: “Jeg har en ambition om at forbedre mine tidligere resultater og køre mere konsistent i top-10. Jeg er overbevist om at på mit nuværende og kommende niveau, at jeg har muligheden for at vinde en UCI-sejr. Vi kommer til at have et enormt stærkt hold, så niveauet kommer til at være højt. Jeg håber vi kan komplementere hinandens evner, og lykkedes vi med det, så er jeg sikker på vi får succes.”

Sebastian Andersen, Sportsdirektør: “Tobias er en meget ung og talentfuld sprinter. At have arbejdet med Alexander Salby i år, har været med til at give os gode erfaringer omkring hvad der virker og ikke virker, så vi ved hvordan vi kan lykkes i forskellige spurter. Jeg håber at vi får Tobias til at leve op til det niveau, jeg ved der kan udfolde sig. Dertil har vi også Robin, som er brøl stærk. Han er også en del af det danske banelandshold – ligesom Tobias er. Så han er naturligvis også et talent. Robin har vist sig god, når terrænet går lidt opad, så jeg glæder mig til at teste ham i løbet af næste år.”

Fotografer: wordupprojects & Freddy Guerin