OnlinePlus bliver en del af Riwal Cycling Team

OnlinePlus bliver en del af dansk cykelsport, da de bliver partner på Riwal Cycling Team.

OnlinePlus bliver en del af dansk cykelsport, da de bliver partner på Riwal Cycling Team.

Danmarks mest ambitiøse væksthus, OnlinePlus, bliver en del af det mest ambitiøse danske cykelhold, Riwal Cycling Team. OnlinePlus har stået for udarbejdelsen af Riwal Cycling Team’s nye hjemmeside, og det digitale udtryk som fans og partnere ser, når de møder Hele Danmarks Cykelhold online.

OnlinePlus er gået til opgaven med digital akkuratesse og stor forståelse for, hvad Riwal Cycling Team ønsker at kommunikere gennem holdets online univers – og de har bragt det til live vha. stærk faglighed og unikke perspektiver på digital marketing. Det har været en spændende rejse at blive en del af international cykling, og man ser med stor begejstring frem til at blive en del af holdets netværk.

Jimmy Vejlemark, Kommerciel direktør og Partner i OnlinePlus siger:

”Som Danmarks mest ambitiøse digitale væksthus stod det jo næsten skrevet i stjernerne, at vi skulle krydse veje med Riwal Cycling Team, der om nogen ved, hvad det vil sige at være ambitiøse. Vi har bevæget os på vores territorie den seneste tid, mens vi har skabt et nyt digitalt aftryk for Riwal, der lever op til deres omdømme. Men nu glæder vi os til at spænde cykelhjelmen og blive en del af netværket omkring hele Danmarks Cykelhold – vi er i hvert fald klar til at træde i pedalerne!”

Mogens Tveskov, direktør på Riwal Cycling Team, er ligeledes begejstret for samarbejdet:

”OnlinePlus har fra start rådgivet os til de rigtige løsninger for skabe et gennemført website, og samtidigt sørget for at have vores behov og visuelle udtryk i fokus, så vores professionelle setup på landevejen også afspejles digitalt. Vi er virkelig glade for at have fået dem med på Hele Danmarks Cykelhold, og at de bliver en del af vores netværk omkring holdet.”