OTE Sports Nutrition bliver partner på Riwal Cycling Team

Danmarks bedste cykelhold, Riwal Cycling Team, bliver over de kommende sæsoner støttet af OTE Sports Nutrition, der skal være med til at give rytterne energien på cyklen til at kæmpe mod nogle af sportens største hold.

Danmarks bedste cykelhold, Riwal Cycling Team, bliver over de kommende sæsoner støttet af OTE Sports Nutrition, der skal være med til at give rytterne energien på cyklen til at kæmpe mod nogle af sportens største hold.

Det bliver med barer og gels i lommen og energi i dunkene fra OTE Sports Nutrition, at rytterne på Riwal Cycling Team kommer til at angribe og kæmpe i løb overalt i Europa i de kommende sæsoner, da den engelsk baserede producent af energiprodukter, bliver partner på Danmarks bedste cykelhold.

OTE Sports har fokus på at bruge naturlige ingredienser til at udvikle deres energiprodukter, så man både sikrer produkter i den absolutte topklasse og som smager godt på hver eneste træningstur og i hvert eneste løb.

”Hos OTE Sports er vi meget begejstrede for at give energi til Riwal Cycling Team i denne sæson. Ernæring er en vital del af professionel cykling og vi er sikre på, at vi har højeste kvalitet af produkter, der kan hjælpe holdet til at yde store præstationer i 2022. Det markerer også et stort skridt for os, da vi går mere internationalt med de atleter, vi arbejder med, i takt med at vi vokser vores brand i Europa,” siger head of marketing hos OTE Sports, Annie Simpson.

Sportsdirektør på Riwal Cycling Team, Sebastian Andersen, ser også meget frem til sæsonen med OTE Sports, og han tror på, at det kan hjælpe holdet med at præstere på landevejen.

”Jeg er henrykt over, at vi har fået et partnerskab med OTE Sports. Produkterne er rene og naturlige, og det bliver brugt af de bedste ryttere i verden, og hvis vi gerne vil kæmpe mod de bedste, så skal vi også bruge de bedste produkter på markedet, og der hører OTE Sports til helt i toppen. Vores erfaringer med produkterne har allerede overgået vores forventninger, og rytterne er virkelig glade for at bruge det,” siger Sebastian Andersen.

Hvert OTE Sports produkt bliver desuden gennemtestet ved Informed Sports for at sikre, at der ikke er nogle spor af forbudte substanser, så alle ryttere kan føle sig helt sikre på, at de overholder alle regler inden for anti-dopingområdet.

Læs mere om OTE Sports her: https://www.otesports.co.uk/ og på Facebook, Instagram og Twitter.