Pro Montage og Riwal Cycling Team arbejder fortsat sammen i 2022

Riwal Cycling Team er meget glade for at kunne offentliggøre endnu et år i samarbejde med Pro Montage.

Riwal Cycling Team er meget glade for at kunne offentliggøre endnu et år i samarbejde med Pro Montage.

"Vi i Pro Montage har altid haft en passion for cykelsporten og vil gerne være med til at støtte Danmarks bedste cykelhold.
Cykelrytter er nogle seje fyre der kæmper for at skabe resultater og det kan vi godt spejle os i. Vi håber på det bliver et godt år for Riwal Cycling Team," siger Erik Gammelgaard, administrerende direktør og indehaver af Pro Montage.

Om Pro Montage:

Pro Montage A/S er specialister i tag- og facadebeklædning. Vi har knap 20 års erfaring og udfører facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lukningsentrepriser og tagbeklædning. Vi laver både standard- og specialløsninger og med vores datterselskab; Midtjysk Pladebearbejdning, har vi både den rette fleksibilitet og ”know how” til at agere hurtigt og professionelt. Vi udfører entrepriser inden for nybyggeri og renovering i hele landet og har hovedkontor i Sunds. Med ca. 40 medarbejdere og stort fokus på kvalitet og tid, er vi det sikre valg.

Pro Montage har siden 2002 udviklet sig til at være en solid og erfaren spiller på markedet. Vi er kendt for problemfrie løsninger og har en reklamationsprocent på under 1%. Vi varetager tag- og facadeentrepriser primært i stål og aluminium til boliger, erhverv, bilhuse, butikker, fabrikshaller, industri, stadions mv. og vejleder vores til at finde den bedste løsning. Vores datterselskab, Midtjysk Pladebearbejdning, sikrer at vi konstant har de bedste materialer og maskiner til at udføre opgaverne professionelt og på kort tid.