Riwal Cycling Team håber på topresultater til de nationale mesterskaber i enkeltstart

Benene skal tale i kampen mod uret til de nationale mesterskaber i enkeltstart, hvor Riwal Cycling Team håber på at kunne tage en medalje med hjem.

Benene skal tale i kampen mod uret til de nationale mesterskaber i enkeltstart, hvor Riwal Cycling Team håber på at kunne tage en medalje med hjem.

Riwal Cycling Team går ind til de nationale mesterskaber i enkeltstart med forhåbninger om at tage en medalje med hjem. Både onsdag, torsdag og fredag er der ryttere fra Riwal Cycling Team klar til at kæmpe mod uret, og særligt i Holland er der høje forventninger.

Elmar Reinders har kørt en fremragende sæson, og et af den stærke hollænders mål i år er enkelstartsmesterskaberne. Derfor er der også forhåbninger om, at han kan lave et topresultat, hvis alt falder i hak.

”Elmar har igennem hele sæsonen trænet op mod at køre stærkt til dette løb. Han har allerede vist, at formen har været i top hele foråret, så vi håber, at han kan sætte kronen på værket. Konkurrencen er hård i Holland, men vi tiltro til, at han kan lave et rigtigt godt resultat, hvis det flasker sig,” siger sportsdirektør Sebastian Andersen.

I Danmark skal flere af Riwal Cycling Team’s ryttere også ud på den 39,6 kilometer lange rute i Aalborg, hvor konkurrencen om de øverste pladser på skamlen om muligt er endnu hårdere.

”I Danmark har vi bare nogle af verdens bedste enkelstartsryttere, så det er svært at gøre sig forhåbninger om, at vi kan tage en medalje, men det betyder ikke, at vi lægger os ned. Hvis vi rammer dagen, tror jeg på, at vi kan lave et rigtigt godt resultat,” siger Sebastian Andersen.

Riwal Cycling Team stiller til start med ryttere til de hollandske, luxembourgske og danske mesterskaber i enkeltstart.

Onsdag d. 22. juni – Holland
Elmar Reinders

Torsdag d. 23. juni – Danmark
Mathias Bregnhøj & Morten Nørtoft

Fredag d. 24. juni – Luxembourg
Loïc Bettendorff