Riwal Cycling Team henter topplaceringer og læring i Norge

Mathias Bregnhøj blev 3’er og Morten Nørtoft 6’er i de to norske endagsløb Sundvolden GP og Ringerike GP, hvor Riwal Cycling Team tager hjem med både UCI-point og læring for fremtiden.

Mathias Bregnhøj blev 3’er og Morten Nørtoft 6’er i de to norske endagsløb Sundvolden GP og Ringerike GP, hvor Riwal Cycling Team tager hjem med både UCI-point og læring for fremtiden.

Riwal Cycling Team leverede flere topresultater, da Hele Danmarks Cykelhold var i Norge til de to endagsløb Sundvolden GP og Ringerike GP. Lørdag kæmpede Mathias Bregnhøj sig til en flot 3. plads på en hård afsluttende stigning efter, at Riwal Cycling Team havde taget ansvar for løbet.

Søndag i Ringerike GP fulgte Morten Nørtoft op med en 6. plads, men det kunne have blevet til meget mere, da Jacob Eriksson blev hentet af en decimeret frontgruppe kort før mål.

”Vi lavede meget arbejder lørdag, så i Ringerike overlod vi ansvaret til dem, der var på hjemmebane og kørte mere køligt. Der bliver givet gas på den lange stigning midtvejs, og så er der rigtigt væddeløb på de afsluttende omgange,” fortæller sportsdirektør Sebastian Andersen.

”Vi får sat de andre under pres, og særligt Mathias Bregnhøj kører flot. Jacob Eriksson kommer afsted i finalen, men han bliver hentet med en kilometer til mål. Vi satsede, det var tæt på at lykkedes men det gjorde det ikke i dag,” siger han.

Riwal Cycling Team fik hentet en del UCI-point med hjem, men endnu en sejr stod øverst på Sebastian Andersens ønskeliste, der dog er glad for måden, at holdet kørte på.

”Lige nu er det lidt en flad fornemmelse, da vi havde håbet på en sejr, så vi ville gerne have haft mere ud af det. Vi har lidt at lære om, hvordan vi skal køre en finale som denne, men det vigtigste er, at vi kørte for at vinde hele vejen,” siger Sebastian Andersen.

De næste UCI-løb for Riwal Cycling Team bliver på hjemmebanen i Danmark til GP Herning og Fyen Rundt.