Riwal Cycling Team jagter mesterskabstrøjer i Danmark og Europa

Søndag er en af de mest hæsblæsende dage i cykling, når de nationale mesterskaber løber af stablen, og Riwal Cycling Team er både klar til at jagte Dannebrogstrøjen og mesterskabstrøjer andre steder i Europa.

Søndag er en af de mest hæsblæsende dage i cykling, når de nationale mesterskaber løber af stablen, og Riwal Cycling Team er både klar til at jagte Dannebrogstrøjen og mesterskabstrøjer andre steder i Europa.

Riwal Cycling Team skal både i kamp ved de danske, svenske, hollandske og luxembourgske mesterskaber over de næste dage, når der skal findes en national mester på landevejen. Det vigtigste af løbene er dog det danske mesterskab, hvor Riwal Cycling Team’s syv danske ryttere i et meget stærkt felt skal kæmpe om Dannebrogstrøjen.

Med flere World Tour-ryttere og talstærke danske hold til start bliver det dog på mange måder et svært løb, men sportsdirektør Sebastian Andersen håber, at rytterne kan være på forkant.

”Jeg har glædet mig til, at vi skal køre mesterskaberne. Det er altid nogle specielle løb, hvor alt kan ske. Vores sæson bæger præg af, at vi ikke lader os kue af store profiler eller hold, der er større end os,” siger Sebastian Andersen, der glæder sig til at køre på de danske veje igen.

”Den attitude og kørestil vil jeg rigtig gerne. at vi også viser. når vi nu kører i Danmark. Det er DM, og alt kan ske, så jeg håber, at vi kan leve op til den standard, vi har sat i løbet af året,” siger han.

Riwal Cycling Teams ryttere er dog også at finde ved startstregen i både Holland, Sverige og Luxembourg. Med blot to eller en enkelt rytter til start venter der dog en svær opgave, men Sebastian Andersen tror, at mulighederne for et topresultat er til stede.

”Både Lucas og Jacob Eriksson har været godt kørende i år, og de skal bruge hinanden godt i Sverige. Det er et meget svært løb i Holland, men vores to hollændere har også præsteret flot i år, så mulighederne er der. Loïc kørte sig til en 3. plads i 2021, så hvis han rammer dagen, så er der også en chance for et godt resultat der,” siger Sebastian Andersen.

Til de danske mesterskaber i Aalborg venter der 211 kilometer med start klokken 12:00. Løbet kan følges direkte på TV2 Sport.

Riwal Cycling Team til de danske mesterskaber – søndag d. 26. juni:

Mathias Bregnhøj, Kasper Søgaard, Christoffer Lisson, Søren Vosgerau, Emil Mielke Vinjebo, Alexander Salby og Morten Nørtoft

Riwal Cycling Team til de svenske mesterskaber – søndag d. 26. juni:

Lucas Eriksson og Jacob Eriksson

Riwal Cycling Team til de luxembourgske – søndag d. 26. juni:

Loïc Bettendorff

Riwal Cycling Team til de hollandske mesterskaber – fredag d. 24. juni:

Elmar Reinders og Martijn Budding