Riwal Cycling Team jagter sejre i Le Tour de Bretagne

Hele Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team, vil have endnu flere sejre i Frankrig og står fra mandag klar til start i det klassiske franske etapeløb, Le Tour de Bretagne.

Hele Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team, vil have endnu flere sejre i Frankrig og står fra mandag klar til start i det klassiske franske etapeløb, Le Tour de Bretagne.

Le Tour de Bretagne byder på stejle, korte stigninger og en uges kamp om både etapesejre og klassementssejr for Hele Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team. April måned har allerede budt på et stærkt løbsprogram med flere UCI-sejre, og det har kun givet rytterne på Riwal Cycling Team mere blod på tanden til fortsat at jagte sejren.

Formen er god. Den bliver bedre hver dag og især med nogle gode løb de seneste par uger i april. Jeg er håbefuld for etapesejre, men også for at Elmar tager nogle etapesejre,” siger Lucas Eriksson, der sammen med sin holdkammerat Elmar Reinders er en af rytterne fra Riwal Cycling Team, der er klar ved startlinjen.

Der venter rytterne nogle hårde dage med syv etaper bestående af mange korte og intense stigninger i Le Tour de Bretagne, men rytterne på Riwal Cycling Team er klar til at tage kampen op og tage teten fra start til slut på de franske landeveje.

Det bliver helt sikkert et hårdt løb, og syv etaper er lang tid at køre. Etaperne består alle af en masse kortere stigninger, men ikke deciderede bjerge, så løbet passer mig rigtig godt,” siger Lucas Eriksson om løbet.

Riwal Cycling Team stiller op med stærke ryttere som Lucas Eriksson og Elmar Reinders, der begge har hentet sejre med hjem fra henholdsvis Frankrig og Holland, men også Alexander Salby står klar til at vise sprinterbenene frem.

1. etape af Le Tour de Bretagne starter 25. april og strækker sig over 162 km. fra Guenrouët til Sainte Reine de Bretagne.

Riwal Cycling Team til Le Tour de Bretagne:

Lucas Eriksson, Elmar Reinders, Alexander Salby, Loïc Bettendorff, Christoffer Lisson & Søren Vosgerau