Riwal Cycling Team kæmpede med i finalen i Classic Grand Besancon Doubs

Riwal Cycling Team sad flot repræsenteret i finalen af endagsløbet, hvor Lucas Eriksson & Mathias Bregnhøj kæmpede med på den afsluttende stigning og kørte sig til en 15. og 18. plads.

Riwal Cycling Team sad flot repræsenteret i finalen af endagsløbet, hvor Lucas Eriksson & Mathias Bregnhøj kæmpede med på den afsluttende stigning og kørte sig til en 15. og 18. plads.

Hele Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team, kæmpede igen mod verdenseliten fredag i det franske endagsløbs Grand Besancon Doubs, hvor Lucas Eriksson kørte sig ind på en 15. plads, mens hans holdkammerat Mathias Bregnhøj kom ind som nr. 18.

De sad med i et stærkt decimeret felt på den afsluttende stigning i et hårdt cykelløb, der længe blev præget af et udbrud. 6 ryttere var fra start kommet væk, men de franske World Tour-hold kontrollerede tempoet og afstanden til udbruddet blev mindre og mindre.

Det høje tempo gjorde også, at feltet blev mindre og mindre, men Riwal Cycling team fik sat både Mathias Bregnhøj og Lucas Eriksson godt op til den afsluttende finalestigning. Her blev det mand mod mand på den 11% stejle bakke, hvor det til sidst var spanske Jesus Herrada, der fik et lille hul og kunne tage sejren.

Lucas Eriksson og Mathias Bregnhøj kæmpede dog stærkt videre lige bagved og kørte sig til en 15. og 18. plads og flere UCI-point til Riwal Cycling Team i det stærke felt.

” Vi var lidt decimerede fra start, da Jacob var syg, så vi havde ikke så mange muligheder. Men det lykkedes at holde Lucas og Mathias godt fremme til finalen, og at vi får to ryttere i top 20 sammen med en masse World Tour-ryttere, det kan vi godt være stolte af. Vi er tilfredse med i dag,” siger sportsdirektør Sebastian Andersen.

Der skal dog ikke hviles alt for meget for Riwal Cycling Team-rytterne, da de allerede lørdag skal i aktion igen i Tour de Jura, hvor der igen venter et opgør mod flere World Tour-hold.