Riwal Cycling Team skal i kamp mod World Tour’en i Tour of Norway

Riwal Cycling Team er igen klar til at udfordre rytterne fra World Tour’en – denne gang i Norge, hvor de står klar til start til det 6-dages etapeløb, Tour of Norway.

Riwal Cycling Team er igen klar til at udfordre rytterne fra World Tour’en – denne gang i Norge, hvor de står klar til start til det 6-dages etapeløb, Tour of Norway.

På tirsdag starter 1. etape af det store 2.PRO løb Tour of Norway. For Riwal Cycling Team er det et af sæsonens store mål og de orange ryttere ser frem til endnu en kamp mod World Tour-holdene – denne gang på de norske landeveje. Løbet består af 6 etaper, og Riwal Cycling Teams danske rytter Mathias Bregnhøj ser frem til endnu engang at stå klar til start.

”Det er et af mine store mål i år. Det er omkring nu, at formtoppen er lagt. Det passer rigtig godt til min ryttertype, at der er nogle højdemeter og nogle lange, hårde etaper. Så jeg glæder mig rigtig meget til Tour of Norway,” forklarer Mathias Bregnhøj.

Ambitionen er lige nu at komme i top-10, og det mener Mathias Bregnhøj, at der er gode forudsætninger for at kunne leve op til, og især sammen med holdkammeraten Lucas Eriksson, der kører sit første løb efter sit styrt i Tour de Bretagne.

”Lucas og jeg har begge to fysikken til at køre top-10. Og det er fedt, at vi har to ryttere, som har den mulighed. Selvfølgelig, når det er 6 dage, kræver det at der er flere ting, der går op i en højere enhed, men vi er to. Vi bruger hinanden. Og vi er et stærkt hold til Tour of Norway,” forklarer Mathias Bregnhøj, og fortsætter,

Med erfaringer i bagagen fra løb som Tour des Maritimes et du Var i Frankrig og Volta Limburg Classic i Holland, skal holdet nu igen vise World Tour’en, at de orange ryttere godt kan kæmpe med på landevejene.

”Det er ofte et andet type cykelløb, når vi kører mod World Tour-holdene. Det er ikke helt på samme måde os, der skal tage ansvar. Men hvis muligheden byder sig, er vi klar,” fortæller Mathias Bregnhøj.

Det er nogle hårde etaper, der venter rytterne i Norge, og derudover er løbet tilbage i sin normale længde.

”Da jeg kørte det sidste år, hvor det lå i august, var det et 4-dages etapeløb. I år er det 6 etaper vi skal køre og vi skal lidt længere rundt omkring i Norge,” husker Mathias Bregnhøj og fortsætter om 3. etapens afslutning:

”3. etape har en rigtig hård finale, hvor vi slutter med 12.5 kilometer opad og her kan stigningen formegentlig være et afgørende sted på løbet.”

Riwal Cycling Team til Tour of Norway:
Lucas Eriksson, Jacob Eriksson, Martijn Budding, Mathias Bregnhøj, Christoffer Lisson & Emil Mielke Vinjebo