Riwal Cycling Team skal kæmpe mod stjernerne i franske endagsløb

Danmarks bedste cykelhold, Riwal Cycling Team, skal i weekenden kæmpe om sejren i to franske endagsløb, hvor det både er Grand Tour-stjerner og verdensmesteren, der er konkurrenterne.

Danmarks bedste cykelhold, Riwal Cycling Team, skal i weekenden kæmpe om sejren i to franske endagsløb, hvor det både er Grand Tour-stjerner og verdensmesteren, der er konkurrenterne.

De franske bjergveje er nok engang slagmarken for Riwal Cycling Team, når Danmarks bedste cykelhold er til start i de to franske, endagsløb Faun-Ardéche Classic og Faun Drome Classic lørdag og søndag.

Riwal Cycling Team leverede en god sæsonstart i Tour des Alpes Maritimes et Haut du Var seneste weekend, hvor konkurrenterne var flere World Teams, og rytterne kan igen se frem til hård modstand, da verdensmester Julian Alaphilippe blandt andet også er på startstregen.

Sportsdirektør Sebastian Andersen glæder sig derfor rigtigt meget til de to løb, og han er sikker på, at holdet vil gå offensivt ind til udfordringen.

”Vi tænker at tage tyren ved hornene og prøve udefra. Vi har en mulighed for at prøve noget, og hvis resten af feltet er med på det, så vil vi køre cykelløb fra kilometer 0. Så jeg forventer at se en Riwal Cycling Team-rytter i front fra start, og så må vi se, hvor langt det bærer os,” siger han.

Sæsonstarten har nemlig givet god motivation, da rytterne viste, at de som hold godt kunne levere på samme niveau som flere af de største hold.

”Jeg glæder mig meget til, at vi kører igen. Vi viste, at vi var godt kørende, og at holdet fungerer godt sammen, så jeg tror på, at vi kommer til at gøre endnu en god figur i begge løb, selvom der er mange World Tour-stjerner med. Jeg tror på et godt resultat - terrænet er det samme som sidste weekend, så Bregnhøj og Eriksson skal nok være klar igen,” siger Sebastian Andersen.

Begge løb kan følges direkte på både EuroSport og GCN fra klokken 13:00 lørdag og søndag.

Riwal Cycling Team til Faun-Ardéche Classic & Faun Drome Classic:

Mathias Bregnhøj, Elmar Reinders, Martijn Budding, Morten Nørtoft, Lucas Eriksson, Jacob Eriksson og Christoffer Lisson