Riwal Cycling Team skal udfordre topsprinterne i stort hollandsk etapeløb

Sprinternes generalprøve for Tour de France bliver det hollandske etapeløb ZLM Tour kaldt, og Riwal Cycling Team er klar på startstregen og målstregen til at udfordre nogle af de hurtigste ryttere i sporten.

Sprinternes generalprøve for Tour de France bliver det hollandske etapeløb ZLM Tour kaldt, og Riwal Cycling Team er klar på startstregen og målstregen til at udfordre nogle af de hurtigste ryttere i sporten.

Der bliver nogle af cykelsportens hurtigste ryttere, der sammen med Riwal Cycling Team skal kæmpe for sejren i det hollandske etapeløb ZLM Tour fra onsdag til søndag. Med sine flade etaper bliver løbet kaldt sprinternes generalprøve til Tour de France, og der venter da også igen Riwal Cycling Team flere World Tour-hold, der tester formen af før Tour de France.

Hele Danmarks Cykelhold går dog ind til ZLM Tour med hovedet højt efter Tour of Norway. Det hollandske løb er i samme kategori, og selvom niveauet er højt, så forventer sportsdirektør Sebastian Andersen, at rytterne sagtens kan være med.

”I Norge viste vi, at vi kunne være med helt fremme, selvom der var mange større hold end os. INEOS Grenadiers kommer med Viviani, men jeg tror på, at vi stadig har niveau til at være med. Vi har desværre været ramt af sygdom, men vi har stadig både Alexander Salby, der er stærk i en spurt, med og så selvfølgelig også Elmar Reinders, der har været flyvende i år,” siger han.

Selvom de flade hollandske etaper lægger op til sprinterafslutninger, så kan løbet blive uforudsigeligt, og derfor holder sportsdirektør Sebastian Andersen Riwal Cycling Team’s muligheder åbne.

”Vi skal gøre det så godt som muligt, men vi tager en dag ad gangen, og ser hvor vi på, hvordan løbet udvikler sig. Det er et sprinterløbet, så det skal vi forberede os på, men 3. etape har nogle stigninger, hvor der godt kan ske noget,” forklarer han.

ZLM Tour starter onsdag med en etape med start og mål i Kapelle. Alle etaper kan følges direkte på GCN og EuroSport i Danmark.

Riwal Cycling Team til ZLM Tour:
Alexander Salby, Kasper Søgaard, Morten Nørtoft, Christoffer Lisson, Lucas Eriksson, Jacob Eriksson og Elmar Reinders.

Foto: Mario Stiehl