Riwal Cycling Team’s Elmar Reinders skifter til World Tour’en

Hollandske Elmar Reinders skifter til Team BikeExchange-Jayco efter PostNord Danmark Rundt, efter at have kørt en fremragende sæson på Riwal Cycling Team.

Hollandske Elmar Reinders skifter til Team BikeExchange-Jayco efter PostNord Danmark Rundt, efter at have kørt en fremragende sæson på Riwal Cycling Team.

Riwal Cycling Team er glade for at kunne sende Elmar Reinders videre til det australske Word Tour-hold Team BikeExchange-Jayco. Den stærke hollandske rytter har leveret en flot sæson på Hele Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team, i den første del af sæsonen, hvor han har taget 5 UCI-sejre og været medvirkende til, at holdet har været et af verdens bedste på kontinentalniveau.

”Det har virkelig været en fantastisk sæson for mig, og både jeg og som hold er vi næsten kommet fra hvert eneste løb med et resultat. Jeg har ramt en virkelig god form i år, og så har stemningen på holdet også gjort meget, det har været som en familie for mig. Så jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg får muligheden for at træde op på World Tour’en,” siger Elmar Reinders.

Elmar Reinders er den 7. rytter inden for de seneste år, der rykker op på World Tour’en fra Riwal Cycling Team.

”Elmar har virkelig vist sit niveau i år, og vi er glade for, at vi har kunne skabe rammerne for ham til at præstere. Som hold har vi gjort hinanden bedre og løftet vores niveau og i særdeleshed Elmar. Han fortjener chancen for at prøve sig selv af på World Tour’en, så vi stolte af, at han får muligheden på BikeExchange-Jayco, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden,” siger direktør på Riwal Cycling Team, Mogens Tveskov.

”Elmar har været en stor profil for os i år, men vi har stadig mange rigtigt godt cykelryttere, og jeg er sikker på, at de tager over for Elmar og fortsætter med at kæmpe om sejren og leverer nogle store resultater i resten af sæsonen,” fortsætter Mogens Tveskov.

Elmar Reinders skifter til Team BikeExchange-Jayco efter PostNord Danmark Rundt.

Riwal Cycling Team har i 2022 indtil videre leveret en af de bedste sæsoner i holdets historie med 8 UCI-sejre og yderligere 12 UCI-podieplaceringer.