Riwal er også klar som navnesponsor for Danmarks bedste cykelhold i 2022

Riwal Cycling Team slutter som Danmarks bedste cykelhold i 2021, og Riwal glæder sig over holdets succes og også at være med som navnesponsor i den kommende sæson.

Riwal Cycling Team slutter som Danmarks bedste cykelhold i 2021, og Riwal glæder sig over holdets succes og også at være med som navnesponsor i den kommende sæson.

Riwal Cycling Team er Danmarks bedste cykelhold i 2021.

For med Ronde van Drenthe som sidste løb på Europa Tour’en i søndags kan der gøres status for sæsonen på landevejen, og på UCI-ranglisten er Riwal Cycling Team Danmarks suverænt højest placerede mandskab i 2021, der blandt andet bød på 2 UCI-etapeløbssejre, 4 UCI-sejre undervejs og topresultater i både PostNord Danmark Rundt og Tour of Norway.

Hos Riwal, der er Danmark’s største liftspecialist, er man meget tilfredse med cykelholdets indsats både på og udenfor landevejene i 2021, og de glæder sig over også at lægge navn til Danmarks bedste cykelhold i 2022.

“Igen i 2021 har Riwal fået massiv eksponering igennem sponsoratet i Riwal Cycling Team på trods af holdet har kørt på et lavere niveau end forrige år. Ligeledes har vi afholdt nogle fantastiske kundeevents til især PostNord Danmark Rundt samt året har budt på en række spændende netværksevents. Vi ser frem til 2022, hvor holdet og netværket forhåbentligt kan blive endnu stærkere og ride videre på sejrsbølgen fra slutningen af i år." siger Jakob Udesen, Commercial Manager hos Riwal.

På Riwal Cycling Team fortsætter man med at se fremad efter et svært 2020, hvor man både sportsligt og organisatorisk er kommet godt på fode igen.

“Vi har igen i år bevist, at vi er Danmarks bedste cykelhold. Vi har leveret store internationale resultater, og jeg glæder mig allerede til de kommende sæsoner. Riwal’s mangeårige engagement i holdet og dansk cykelsport er vi meget stolte af, og vi ser frem til at gengælde deres støtte på landevejen næste år,” siger direktør på Riwal Cycling Team, Mogens Tveskov.

Riwal Cycling Team har allerede sat navne på de tre første ryttere på 2022-holdet med Lucas Eriksson, Elmar Reinders og Morten Nørtoft.

Riwal:
Riwal Danmark A/S er Danmarks største liftspecialist og er en del af Hollandske Riwal Group, der har datterselskaber i 16 lande og en liftflåde på over 19.000 maskiner. Riwals udlejningsflåde har det største og nyeste udvalg i lifte og teleskoplæssere i anerkendte mærker og med lav gennemsnitsalder. Skulle uheldet være ude, rykker et landsdækkende netværk af mekanikere hurtigt ud. Desuden sikrer vi med egne lastbiler en præcis og korrekt levering. Vi giver vores kunder den højeste grad af sikkerhed ved hver udlejning eller hvert salg. Riwal er DRA certificeret, en kvalitetsordning under Dansk Byggeri, som dokumenterer høj sikkerhed og kvalitet.