Sæsonens sidste store etapeløb venter Riwal Cycling Team i Luxembourg

Der venter fem spændende og hårde etaper i Tour de Luxembourg, når Riwal Cycling Team atter skal op imod nogle af sportens bedste hold.

Der venter fem spændende og hårde etaper i Tour de Luxembourg, når Riwal Cycling Team atter skal op imod nogle af sportens bedste hold.

Sæsonens sidste store etapeløb venter Hele Danmarks Cykelhold, Riwal Cycling Team, fra tirsdag til lørdag, når starten går til Tour de Luxembourg. Løbet er i samme kategori som PostNord Danmark Rundt, og der venter igen flere store hold fra World Tour-niveau, som de orange ryttere fra Riwal Cycling Team skal op imod.

Danmarks bedste cykelhold har allerede tidligere leveret gode resultater i Tour de Luxembourg, da Andreas Kron i 2020 vandt 5. etape samt ungdomstrøjen. Og for sportsdirektør på Riwal Cycling Team, Sebastian Andersen, så er ambitionerne igen at være med helt fremme i løbet.

"Vi skal op imod nogle rigtigt gode hold, men vi har allerede vist i år, at vi også kan være med og præge løbene, selv når World Tour-holdene spiller ud. Vi skal selvfølgelig opsøge vores muligheder, så vi kører løbet forfra, og så må vi se, hvor langt det bærer os," siger han.

Tour de Luxembourg byder på en enkeltstart og fire kuperede etaper, som lægger op til angreb og hårdt cykelløb, og det passer flere af rytterne på Riwal Cycling Team godt.

"Vi har flere ryttere, der er stærke på de kortere stigninger og både Lucas, Mathias og Jacob er godt kørende, så vi står med flere muligheder. Vi kommer selvfølgelig ind som underdogs i forhold til World Tour-holdene, men vi skal nok bide fra os stadig," siger Sebastian Andersen.

Tour de Luxembourg har blandt andet deltagelse af World Tour-holdene Trek - Segafredo, Quick-Step - AlphaVinyl og UAE Team Emirates.

Riwal Cycling Team til Tour de Luxembourg:
Mathias Bregnhøj, Emil Mielke Vinjebo, Kasper Søgaard, Lucas Eriksson, Jacob Eriksson og Martijn Budding