En frisk vind er det, der typisk sætter gang i sejlene, hvilket kan være meget sigende om vores nuværende arbejde omkring Riwal Cycling Team. Jeg tiltrådte min fuldtidsstilling som ny sportsdirektør lige efter nytår, som også medførte en flytning fra Aarhus til Odense, der nu har betydet en daglig gang på kontoret ved vores Service Course.

Og tro mig, i øjeblikket har vi rigeligt at se til, eftersom vi snarligt rammer sæsonstarten. Men da jeg som den nye vind kom susende ind på kontoret, og begyndte at tage kraftigt fat i sejlene, er kursen nu godt på vej mod en spændende sæsonstart.

Det er nemlig lykkes os at få start i det franske etapeløb Tour des Alpes Maritimes et du Var, som er lidt af en klassiker. Førhen hed det Tour de Haut Var og har været kørt siden 1969. Et traditionelt fransk løb som altid køres i starten af sæsonen. Det er siden blevet vundet af navne som Raymond Poulidor, Sean Kelly, Joop Zoetemelk og i nyere tid af den altid ihærdige Thomas Voeckler, den sympatiske Thibaut Pinot og den colombianske stjerne, Nairo Quintana.

Det er en hård sæsonstart, men noget der selvfølgelig passer os godt. Vi lever stadig på successen fra 2021, hvor Michael Skelde fik dirigeret holdet i en retning, som jeg fortsat ønsker, vi skal søge henimod. Holdet viste, at det kunne begå sig på et usædvanligt højt niveau, og at vi kan byde de professionelle hold op til dans. Det niveau skal vi fortsætte med at være på, og vi skal fortsat vise, at blot fordi man er et mindre hold, så skal diverse World Tour hold stadig tage os seriøst.

Jeg vil fortsætte med at blæse og puste i holdets sejl, så vi fortsat kan holde den ønskede kurs.