To danskere tilføjes til 2023-truppen

2023-holdet er ved at tage form, eftersom vi nu kan offentliggøre yderligere 2 nye ryttere. Mads Østergaard Kristensen og Oliver Knudsen, som kommer til holdet fra henholdsvis Team ColoQuick og Restaurant Suri-Carl Ras.

2023-holdet er ved at tage form, eftersom vi nu kan offentliggøre yderligere 2 nye ryttere. Mads Østergaard Kristensen og Oliver Knudsen, som kommer til holdet fra henholdsvis Team ColoQuick og Restaurant Suri-Carl Ras.

Mads Østergaard Kristensen har kørt i de sort hvide farver fra Team Coloquick i de sidste tre år, hvor den 24-årige gentagende gange har imponeret. Mads er en allround-rytter der altid går all-in og søger lykken, hvorend den befinder sig. Det har resulteret i fornuftige resultater gennem årene, hvor Mads’ største resultat, er fra da han kom først over stregen i 2021-udgaven af GP Herning.  Dertil har Mads også kørt sig til et utal af top-10-placeringer i både diverse nationale mesterskaber og i løb som Giro della Valle d’Aosta, Tour de Bretagne, Fyen Rundt og Ringerike GP. Mads har troen på at 2023 kan blive et stort år for ham.

Oliver Knudsen kan bedst blive beskrevet som en rytter, der klarer sig bedst i et hårdt terræn. Silkeborgenseren foretrækker eksplosive stigninger, hvor han kan drage fordel af sit kraftfulde ryk.

Den 23-årige silkeborgenser er blevet kåret som den mest angrebsivrige rytter på tredje etape af dette års PostNord Danmark rundt efter et langt udbrud på hele 230 km. Oliver er derudover blevet 8’er i Ringerike GP og blevet 2’er i U23 DM i 2019.

Foreløbige 2023-trup
Loïc Bettendorff (LUX - 2001)
Mathias Bregnhøj (DK - 1995)
Colin Heiderscheid (LUX - 1998)
Oliver Knudsen (DK – 1999)
Mads Østergaard Kristensen (DK – 1998)
Cedric Pries (LUX - 2000)
Kasper Viber Søgaard (DK - 2001)
Tim Torn Teutenberg (GER - 2002)
Nick van der Lijke (NL - 1991)
Emil Vinjebo (DK - 1994)
Mats Wenzel (LUX - 2002)

Mads Østergaard Kristensen: ”Jeg glæder mig til at starte på et nyt hold og møde mine nye holdkammerater og det nye personale. Personligt håber jeg, at jeg at kan opnå et større niveau end det jeg har haft indtil nu. Med et rigtig godt løbsprogram i udlandet og den rigtige kemi blandt mine holdkammerater, er jeg sikker på at 2023 bliver en god sæson.”

Oliver Knudsen: “2023 bliver et virkelig vigtigt år, både for mig selv og for holdet. Jeg håber at kunne komme til start i nogle af de store løb og virkelig performe. Personligt, så kunne jeg godt tænke mig at vinde min første UCI-sejr i 2023, men jeg ser i den grad også frem til at kunne hjælpe mine holdkammerater. Jeg glæder mig virkelig til det her projekt mellem Leopard og Riwal, hvilket jeg synes er et stort skridt fremad for begge parter.”

Sebastian Andersen, Sportsdirektør: “Jeg er virkelig glad for at kunne få lov til at arbejde sammen med Mads. Han er umenneskelig stærk og kører sine cykelløb i takt med vores filosofi. Altid i angreb og altid i en søgen efter muligheder for et resultat. Jeg håber inderligt at vi kan være med til at fuldende hans potentiale og være med til at få det meste ud af det, da han er en genial cykelrytter. Ligeledes med Oliver, så håber jeg at med det rigtige løbsprogram, at vi kan få ham til at vise det niveau jeg ved der gemmer sig i ham. Han lavede fine resultater i 2022 og nogle svære og hårde cykelløb, så jeg er spændt på hvor langt vi kan være med til at rykke ham. Jeg har en stor tiltro til hans niveau.”

Fotografer: Toke Hage & Klaus Hestkjær