Würth Danmark forlænger partneraftale med Riwal Cycling Team

Riwal Cycling Team er utroligt glade for fortsat at have Würth Danmark som partner på Hele Danmarks Cykelhold.

Riwal Cycling Team er utroligt glade for fortsat at have Würth Danmark som partner på Hele Danmarks Cykelhold.

Virksomheden Würth Danmark, som bl.a. forhandler befæstelsesmaterialer, værktøj og kemiprodukter til det professionelle marked, har været en aktiv deltager i Riwal Cycling Teams partnernetværk i flere år. Samarbejdet forlænges nu yderligere.

Chefkonsulent Peder Borup Jacobsen fra Würth Danmark glæder sig til at fortsætte samarbejdet, som han mener, understøtter Würth Danmarks værdier særdeles godt.

- Vi har været særdeles glade for det foreløbige samarbejde, og jeg er overbevist om, at en af årsagerne til det gode samarbejde er, at Würth Danmark og Riwal Cycling Team er drevet af mange af de samme værdier, fx troen på, at vi alle opnår størst succes, når alle bidrager med en stærk indsats, sætter fælles mål og investerer i hinanden. På individniveau og som hold.

Og han uddyber:

- Ud over at levere kvalitetsprodukter, specialistviden, praktiske løsninger og god service er en vigtig del af vores mission som virksomhed at tage medansvar for det samfund, vi er en del af. Det gør vi bl.a. ved at tage et stort socialt ansvar, ved at invitere alle interesserede til gratis kunstudstillinger på vores hovedkontor i Kolding og gennem vores sponsorater og partnerskaber, hvor vi bakker op om nogle af Danmarks bedste sportshold. Og i den sammenhæng er Riwal Cycling Team naturligvis et oplagt valg, slutter Peder Borup Jacobsen.

Om Würth Danmark A/S 

Würth Danmark forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Salget sker gennem sælgere, et landsdækkende butiksnet og en webshop. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 80.000 medarbejdere, heraf er godt 600 ansat i Danmark.

Se mere på www.wuerth.dk